clock 219 : 19 : 54 : 02

23-24
листопада

м. Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза»

Ukrainian Beef Congress

24 листопада в рамках виставки Ukrainian Food Expo відбудеться перший конгрес виробників та експортерів яловичини Ukrainian Beef Congress – подія, що переверне ваше уявлення про ринок яловичини і ВРХ і розкриє секрети нових джерел вашого прибутку.

На вас чекають доповіді ключових міжнародних фахівців: виробників, експортерів та експертів світового класу.

Дізнайтеся,

  • які заробітки приховує відгодівля бичків молочних порід
  • як підняти вартість експортної продукції з 1,5 до 3,5 дол. в перерахунку на живу вагу
  • як організувати ефективний ланцюжок – від народження теляти до арабського імпортера
  • чому глибока переробка вигідніша за експорт живих тварин та куди продавати субпродукти
  • які типові помилки виробників пояснюють практичну відсутність яловичини на українському ринку

З детальною програмою можна ознайомитися нижче.

Ukrainian Beef Congress стане унікальною нагодою для вас отримати знання, що в подальшому допоможуть розвинути експорт та зайняти вигідні ніші на найбільш маржинальних ринках, зокрема, на Близькому Сході. Використайте можливість отримати детальні бізнес-плани відгодівлі та глибокої переробки прямо на заході!

Організатори конгресу: Рада з питань експорту продовольства (UFEB), Асоціація виробників молока (АВМ), Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FAO) і Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР)

Вартість участі в Ukrainian Beef Congress складає 2250 грн з особи.

РЕЄСТРАЦІЯ
Щоб зареєструватися,
телефонуйте + 38 068 303 45 36,
надсилайте листа за адресою dm@ukrainian-food.org,
або заповніть форму на сайті ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ.

 

Спікери Ukrainian Beef Congress

ПОПЕРЕДНЯ ПРОГРАМА ЗАХОДУ*

11:00 Реєстрація. Ранкова кава
12:00 Відкриття заходу
Ольга Трофімцева, Заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції
12:15 Шлях до $2 млрд – основні принципи. Світовий та регіональний ринок яловичини
Андрій Ярмак, економіст інвестиційного департаменту Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO)
12:45 Джерела надходження якісного молодняка ВРХ на відгодівлю. Співпраця з приватними домогосподарствами, її реальність в питанні отримання продукту преміум-категорії.
Представник компанії “Сварог”*
13:15 Основні принципи відгодівлі та важливі моменти раціонів молочних порід ВРХ для отримання яловичини високих цінових категорій. Економічно обґрунтовані розміри фідлотів, відгодівля кормами бюджетного цінового сегменту, управління стадом.
Євген Шатохін, FAO
Любомир Дикун, Асоціація виробників молока
13:45 Вимоги арабського світу до української яловичини. Продукти, ціни, об’єми.
Імпортер з даного регіону
14:15 Як отримати максимальну ціну за стейк та за живу вагу ВРХ. Види стейків та категорії їх якості.
Представник компанії Good Wine
14:45 – 15:30 Обід. Дегустація стейків від Good Wine
15:30 Експорт відрубів та його порівняння з неперспективним експортом живих тварин та напівтуш ВРХ – яким шляхом розвиватись Україні?
16:00 Від забою до споживача – непростий шлях охолодженого продукту.
Євген Шатохін, FAO
Представник компаній Sealed Air*
16:45 Субпродукти – продається все. Основні ринки збуту
17:00 Кооперативна модель ринку яловичини – ключ до найвищого рівня конкурентоздатності України на світовому ринку

 *Програма доповнюватиметься