clock 219 : 19 : 54 : 02

23-24
листопада

м. Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза»

Ukrainian Beef Congress

24 листопада в рамках виставки Ukrainian Food Expo відбудеться перший конгрес виробників та експортерів яловичини Ukrainian Beef Congress – подія, що переверне ваше уявлення про ринок яловичини і ВРХ і розкриє секрети нових джерел вашого прибутку.

На вас чекають доповіді ключових міжнародних фахівців: виробників, експортерів та експертів світового класу.

Дізнайтеся,

  • які заробітки приховує відгодівля бичків молочних порід
  • як підняти вартість експортної продукції з 1,5 до 3,5 дол. в перерахунку на живу вагу
  • як організувати ефективний ланцюжок – від народження теляти до арабського імпортера
  • чому глибока переробка вигідніша за експорт живих тварин та куди продавати субпродукти
  • які типові помилки виробників пояснюють практичну відсутність яловичини на українському ринку

З детальною програмою можна ознайомитися нижче.

Ukrainian Beef Congress стане унікальною нагодою для вас отримати знання, що в подальшому допоможуть розвинути експорт та зайняти вигідні ніші на найбільш маржинальних ринках, зокрема, на Близькому Сході. Використайте можливість отримати детальні бізнес-плани відгодівлі та глибокої переробки прямо на заході!

Організатори конгресу: Рада з питань експорту продовольства (UFEB), Асоціація виробників молока (АВМ), Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FAO) і Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР)

Вартість участі в Ukrainian Beef Congress складає 2250 грн з особи.

РЕЄСТРАЦІЯ
Щоб зареєструватися,
телефонуйте + 38 068 303 45 36,
надсилайте листа за адресою dm@ukrainian-food.org,
або заповніть форму на сайті ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ.

 

Спікери Ukrainian Beef Congress

ПОПЕРЕДНЯ ПРОГРАМА ЗАХОДУ*

11:00 Реєстрація. Ранкова кава
12:00 Офіційне відкриття заходу
Ольга Трофімцева, Заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції
12:15 Шлях до $2 млрд – основні принципи. Світовий та регіональний ринок яловичини
Андрій Ярмак, економіст інвестиційного департаменту Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO)
12:45

Проблеми виробників та переробників яловичини, виявлені при підготовці сектору до виходу на ринок ЄС.
Катерина Онулрадник Групи Світового банку з питань харчового законодавства

13:00 Ринок яловичини в ЄС. Виробництво, споживчі тенденції, прогнози споживання.
Каролі Монійо, Французький інститут скотарства
13:30 Вимоги арабського світу до української яловичини. Продукти, ціни, об’єми.
Pär Söderlund, Suma Gourmet General Trading LLC
14:00 Успішний досвід збуту української яловичини.
Денис Кривенко, Тібон
14:30 -15:30 Обід. Дегустація стейків від компанії Тібон
15:30

Помісні бички від молочних корів приватного сектору – додатковий дохід для переробника та домогосподарств.
Юрій Гудзь, ТОВ “Консалт Агро”

16:00 Основні принципи відгодівлі та важливі моменти раціонів молочних порід ВРХ для отримання яловичини високих цінових категорій. Економічно обґрунтовані розміри фідлотів, відгодівля кормами бюджетного цінового сегменту, управління стадом.
Любомир Дикун, Асоціація виробників молока
16:20 Експорт відрубів та його порівняння з неперспективним експортом живих тварин та напівтуш ВРХ – яким шляхом розвиватись Україні?
Євген Шатохін, FAO
16:35 Від забою до споживача – непростий шлях охолодженого продукту.
Євген Шатохін, FAO
Alexander Sviridenko
Sealed Air*
17:00 Ситуація на світових ринках яловичини. Певні аспекти експорту субпродуктів. Перспективи розвитку ринку яловичини у 2018 році.
Володимир Гонтар, незалежний експерт
17:20 Кооперативна модель ринку яловичини – ключ до найвищого рівня конкурентоздатності України на світовому ринку.
Василь Говгера, ЄБРР

 *Програма доповнюватиметься