fbpx

clock 219 : 19 : 54 : 02

12-14
грудня

МВЦ

«Milk Processing 2018»

Партнер конференції “Milk Processing”

 

ПОПЕРЕДНЯ ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ

10:00 – 11:30 Реєстрація. Відкриття виставки.

Модератор: Анна Бондарчук, незалежний експерт

11:30 – 11:50 Аналітика молочного ринку. Стан молочної галузі України та світу. Перспективи розвитку.

Спікер: Вадим Чагаровський, Спілка молочних підприємств України

11:50 – 12:10 Споживчі вподобання та глобальні тренди молочної продукції і суміжних категорій у 2018 році.

Спікер: Михайло Гафуров, Nielsen (Україна і Білорусь)

12:10 – 12:30 Ведення органічного молочного бізнесу в Україні.

Спікер: Олена Стретович, ТОВ «Органік Мілк»

12:30 – 13:00 Ребрендинг. Як ним правильно користуватись, щоб отримати максимальний ефект?

Спікер: Юрій Ковальчук, Максим Кучко, POLARIS

13:00 – 14:00 Перерва. Відвідування Міжнародної виставки продовольчої продукції Ukrainian Food Expo.

14:00 – 14:20 Україна в системі глобальної торгівлі молокопродуктами. Експортні можливості.

Спікер: Tom O`Callaghan, Dairy Co-operative Consultant EBRD & UN FAO

14:20 – 14:50 Перспективи розвитку ринку сирів в Україні.

Спікер: Олег Волошин, ГК «Континіум»

14:50 – 15:10 Як розрахувати витрати та потенціал для фінансування невеликого господарства, що займається виробництвом молока.

Спікер: Андрій Заріпов, IFC

15:10 – 15:30 Глибока переробка сироватки та інноваційні продукти.

Спікер: Віталій Костюков, Кізельманн Бел

15:30 – 16:00 Сертифіковане обладнання для виробництва молочних продуктів, що відповідає вимогам Європейських стандартів, є основою для просування на міжнародні ринки вироблених продуктів.

Спікер: Дмитро Колесніков, Bertsch-Laska

16:00 – 16:30 Пілотний проект: «Програма контролю сирого молока».

Спікер: Ірина Висоцька, швейцарсько-український проект SAFOSO

16:30 – 18:00 Відвідування Міжнародної виставки продовольчої продукції Ukrainian Food Expo.

*У програмі можливі зміни.


  • Зареєструйтесь до 1 жовтня 2018 року та отримайте квиток за 2250 грн. з особи.
  • З 1 жовтня вартість участі становитиме 2750 грн. з особи.
  • З 1 грудня 2018 року вартість участі 3500 грн. з особи.
  • Акція на постійній основі «2+1» – третій квиток за 500 грн.
  • Підприємства – експоненти виставки мають можливість придбати квитки зі знижкою – 50%.

З питань додаткової інформації та участі звертайтеся за тел.: +38 067 470 82 31 або на email:  ak@ukrainian-food.org – Анастасія Павлюк.


12 грудня 2018 року у Міжнародному Виставковому Центрі (Броварський проспект, 15, м. Київ) в рамках II міжнародної виставки Ukrainian Food Expo на Вас чекає ключова подія молокопереробного бізнесу України – конференція Milk Processing 2018. Організатором заходу виступає Рада з питань експорту продовольства (UFEB).

Ви зацікавлені в реальних ідеях для розвитку свого бізнесу? Тоді, конференція Milk Processing 2018 саме для Вас!

Учасники заходу – це провідні українські та іноземні виробники молочної продукції, постачальники технологій, обладнання та послуг для виробництва.

На вас чекають доповіді від ключових міжнародних фахівців. Серед тем, які підніме конференція: стан молочної галузі України та світу, перспективи її розвитку, інновації та нові етапи у виробництві молочних продуктів в Україні та світі.

Дізнаєтесь, які були споживчі уподобання молочної продукції у 2018 році та які існують інновації у традиційному асортименті. Розглянемо, що представляє собою Молочна кооперація, яка об’єднує задля якості продукції. Крім того, будуть розглянуті нові стандарти якості сировини та наближення до європейських стандартів, якість молочної продукції на полицях та фальсифікат у виробництві.

Конференція підніме проблеми якості сировини, контролю виробництва та можливості оптимізації витрат і пошуку нових ринків збуту.

Отримайте максимум практичної інформації в колі колег та потенційних ділових партнерів!

Запрошуємо до участі!