clock 219 : 19 : 54 : 02

23-24
листопада

м. Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза»

Конференція «М’ясний бізнес»

23 листопада 2017 року на конференції «М’ясний бізнес», організатором якої є Рада з питань експорту продовольства (UFEB), ви дізнаєтеся, як перетворити усі зовнішні негаразди на власні переваги.

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ «М’ЯСНИЙ БІЗНЕС»

СЕКЦІЯ “Аналітичний огляд м’ясного ринку”

11.00 Реєстрація

12.00 Аналітика м’ясного ринку України (птиця та свинина). Динаміка світової ціни та вплив на український ринок.
Андрій Панкратов, FAO.

12.30 Аналітика готових м’ясних продуктів. Динаміка росту. Нові продукти на українському ринку.
Валерій Погуляєв, експерт ринку.

13.00 Ринок м’яса та м’ясних продуктів. Основні споживчі тренди. 
Андрій Мокряков,
Pro-Consulting.

13.30 Панельна дискусія «Епізоотичні проблеми України та їх вплив на розвиток м’ясної галузі і експорту. Законодавчі та ветеринарні рішення 2018 року» (АЧС, BSE, пташиний грип, нодулярний дерматит)

14.00 Перерва на каву. Відвідування експозицій обладнання і технологій для м’ясопереробки. Переговори в Бізнес-зоні виставки Ukrainian Food Expo.

СЕКЦІЯ “Розвиток експорту у м’ясопереробному бізнесі”

15.00 Бенчмаркінг: світова практика, перші результати впровадження у свинарстві та чим цікавий м’ясопереробнику-трейдеру. 
Олександра Бондарська, АСУ

15.30 Маркетинг у м’ясному бізнесі. Чому туші не є високоякісним експортом?
Роман Колядюк,
AMGC

16.00 Африка – вигадка, тренд чи реальність? 
Ріта Поліщук,
МХП

16.30 Огляд нових ринків та змін у дозвільній системі експорту м’ясопродуктів з України.
Богдан Шаповал, UFEB

СЕКЦІЯ “Технології м’ясопереробки та нові продукти”

17.00 Огляд інновацій у світових технологіях м’ясопереробки.
Амалія Мінасян,
GEA

17.30 Ситуація на світових ринках курятини та свинини. Нові підходи, технології та продукти в галузі птахівництва та свинарства. Перспективи розвитку у 2018 році.
Володимир Гонтар, експерт ринку.

Вартість участі в конференції 2250 грн з особи. Експоненти Ukrainian Food Expo отримують знижку 50%.

З питань додаткової інформації та реєстрації звертайтеся за тел. +38 067 470 82 31 або електронною поштою ak@ukrainian-food.org (Анастасія Павлюк).

Українське тваринництво та м’ясопереробна галузь переживають складні часи: внутрішній попит скорочується, не даючи компенсувати втрату ринку Росії, експорт ускладнений відсутністю міждержавних дозволів та суворою конкуренцією, а на додачу необхідно невпинно боротися з небезпечними хворобами тварин.

Та попри це українські підприємства продовжують шукати можливості для розвитку. Вони вдосконалюють виробництво та експортують всупереч усім перепонам.

Спікери конференції «М’ясний бізнес», якими стануть українські та іноземні експерти, практикуючі експортери, розкажуть, як знайти іноземного контрагента та вигідно продавати, як оптимізувати витрати виробництва та експорту, які ринки є найбільш перспективними для українського виробника та багато іншого.

Знайдіть нові ділові контакти та віднайдіть власний секрет успіху на конференції «М’ясний бізнес» 23 листопада 2017 року в Києві у ВЦ «КиївЕкспоПлаза».