clock 219 : 19 : 54 : 02

21-23
листопада

м. Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза»

«М’ясний бізнес 2018»

Конференція «М’ЯСНИЙ БІЗНЕС»

Программа

23 листопада, 11:00-18:00       Конференц-зала №4

Попередня програма конференції (можливі зміни та доповнення)

Спікери конференції «М’ясний бізнес», якими стануть українські та іноземні експерти, практикуючі експортери, розкажуть, як знайти іноземного контрагента та вигідно продавати за кордоном, як оптимізувати витрати виробництва та експорту, які ринки є найбільш перспективними для українського виробника та багато іншого.

Організатор: Рада з питань експорту продовольства (UFEB)

11:00 Реєстрація
12:00 Аналітика м’ясного ринку України (птиця та свинина). Динаміка світової ціни та вплив на український ринок • Андрій Панкратов, FAO.
12:30 Аналітика готових м’ясних продуктів. Динаміка росту. Нові продукти на українському ринку • Валерій Погуляєв, експерт ринку.
13:00 Споживчі тренди м’ясних продуктів
13:30 Панельна дискусія «Епізоотичні проблеми України та їх вплив на розвиток м’ясної галузі і експорту. Законодавчі та ветеринарні рішення 2018 року» (АЧС, BSE, пташиний грип, нодулярний дерматит)
14:00 Перерва на каву. Відвідування експозицій обладнання і технологій для м’ясопереробки. Переговори в Бізнес-зоні виставки Ukrainian Food Expo.
СЕКЦІЯ «Розвиток експорту у м’ясопереробному бізнесі»
15:00 Бенчмаркінг у свинарстві та птахівництві – перші результати впровадження. Світова практика бенчмаркінгу у м’ясопереробці та його необхідність при експорті
15:30 Маркетинг у м’ясному бізнесі. Чому туші не є високоякісним експортом?
16:00 Бренд на експорт. Історія розвитку «Qualiko». Можливості розвитку бренду на експорт для малого та середнього м’ясопереробного підприємства
16:30 Огляд нових ринків та змін у дозвільній системі експорту м’ясопродуктів з України • Богдан Шаповал, UFEB
СЕКЦІЯ “Технології м’ясопереробки та нові продукти”
17:00 Огляд інновацій у світових технологіях м’ясопереробки
17:30 Ситуація на світових ринках курятини та свинини. Нові підходи, технології та продукти в галузі птахівництва та свинарства. Перспективи розвитку у 2018 році • Володимир Гонтар, експерт ринку
Вартість участі: 2 250 грн. Учасники Ukrainian Food Expo отримують знижку 50%. Реєстрація: Вероніка Смітанка, +38 067 636 93 17, vs@ukrainian-food.org