clock 219 : 19 : 54 : 02

21-23
листопада

м. Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза»

«Confectionary & Bakery 2018»

Конференція CONFECTIONERY & BAKERY

Программа

23 листопада, 11:00-17:30       Конференц-зала №2

Попередня програма конференції (можливі зміни та доповнення)

Експерти кондитерського ринку України та світу, успішні експортери, представники іноземного бізнесу розкажуть, як зберегти та покращити позиції українських кондитерів на світовому ринку

Організатор: Рада з питань експорту продовольства (UFEB)

СЕКЦІЯ «Аналітика кондитерської та хлібопекарської галузі»
11:00 Реєстрація
12:00 Перспективи розвитку світового ринку кондитерських і хлібобулочних виробів. Тенденції здорового харчування та їх вплив на галузь • Богдан Шаповал, UFEB
12:20 Проблеми, які стримують розвиток кондитерської та хлібопекарської галузей України • Олександр Балдинюк, Асоціація Укркондпром
12:50 ЄБРР – партнер для малих та середніх підприємств • Галина Жук, представник ЄБРР
СЕКЦІЯ «Світові ринки сировини для галузі»
13:40 Прогнози ринку цукру: експортоорієнтованість vs внутрішній ринок. Використання цукрозамінників в Україні та світі • Руслана Бутило, Укрцукор
14:00 Обідня перерва. Відвідування Ukrainian Food Expo. Переговори в Бізнес-зоні виставки
15:00 Світовий ринок какао-бобів: загрози дефіциту? • Руслан Дигаленко, ТОВ «Мастер Мартіні Україна»
15:30 Ринок борошна та інгредієнтів хлібопекарської галузі в Україні та світі • Родіон Рибчинський, ГС «Борошномели України»
СЕКЦІЯ «Експорт»
16:00 Імпорт українських кондитерських та шоколадних виробів до ПАР • Наталія Закряченко, Ispire Distribution CC. (Онлайн-сесія з дистриб’юторами та баєрами ПАР)
16:30 Можливості входу на ринки Південно-Східної Азії: ніші та асортиментні позиції • Ігор Маліновський, ООО «Малбі Фудс»
17:00 Перспективи росту ринку ЄС та Північної Америки. ЗВТ з Канадою і можливості її використання • Емма Турос, Канадсько-українська торгівельна палата в Україні