clock 219 : 19 : 54 : 02

12-14
грудня

МВЦ

«Confectionery & Bakery 2018»

 

Партнери конференції “Confectionery & Bakery”

 

ПОПЕРЕДНЯ ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ

  1. Світовий ринок хлібобулочних виробів.
    Спікер: представник Всеукраїнської асоціації пекарів
  2. Аналітика внутрішнього та світового ринку кондитерських виробів.
    Спікер: Олександр Балдинюк, Асоціація «Укркондпром»
  3. Логістика в країни Центральної Азії. Зменшення собівартості продукції при експорті.
  4. Ринок цукру – аналітика та прогнози.
    Спікер: Руслана Бутило, НАЦУ «УКРЦУКОР»
  5. Досвід експорту хлібобулочних виробів до США.
  6. Експорт до Польщі: великі перспективи і невикористані можливості.
    Спікер: Володимир Шибицький, TRADE SUPPORT
  7. Експортні кейси кондитерських виробів до Іраку.
  8. Експорт в арабські країни: від особливостей ведення переговорів до культури споживання і адаптації продукту.
    Спікер: представник «АВК»
  9. Інновації, тренди та успішні рішення на ринку шоколадних кондитерських виробів.
    Спікер: Вероніка Головіна, ДП «Дьолер Україна»

*У програмі можливі зміни. ** Час та спікерів по темам буде опубліковано найближчим часом.


  • Зареєструйтесь до 1 жовтня 2018 року та отримайте квиток за 2250 грн. з особи.
  • З 1 жовтня вартість участі становитиме 2750 грн. з особи.
  • З 1 грудня 2018 року вартість участі 3500 грн. з особи.
  • Акція на постійній основі «2+1» – третій квиток за 500 грн.
  • Підприємства – експоненти виставки мають можливість придбати квитки зі знижкою – 50%.

З питань додаткової інформації та участі звертайтеся за тел.: +38 067 470 82 31 або на email:  ak@ukrainian-food.org – Анастасія Павлюк.


12 грудня 2018 року у Міжнародному Виставковому Центрі (Броварський проспект, 15, м. Київ) відбудеться конференція виробників кондитерських та хлібобулочних виробів «Confectionery & Bakery 2018»  в рамках II міжнародної виставки Ukrainian Food Expo. Організатор заходу Рада з питань експорту продовольства (UFEB).

Ми розуміємо, що кондитерська галузь має найкращі експортні перспективи, але дуже важливо підтримувати постійний діалог та ділитися досвідом, щоб разом знаходити нові ринки збуду та вирішувати проблеми компаній при виході на зовнішні ринки.

Під час заходу, експерти кондитерського ринку України та світу ділитимуться з вами власним досвідом з експорту хлібобулочних виробів до США та виготовлення якісної кондитерської та хлібопекарської продукції для сегменту HoReCa.

Розглянемо світовий ринок хлібобулочних виробів, зробимо аналітичний огляд та прогнози на ринку цукру. Навчимо, як потрібно змінити упаковку та дизайн продукції відповідно до вподобань споживачів з різних країн. А також з’ясуємо, як зменшити собівартість продукції при експорті та логістика в країнах Азії? Та багато інших цікавих та актуальних тем вже очікує на Вас.

Отримайте максимум практичної інформації в колі колег та потенційних ділових партнерів!