clock 219 : 19 : 54 : 02

21-23
листопада

м. Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза»

«Beef Conference 2018»

UKRAINIAN BEEF CONGRESS

Программа

24 листопада, 11:00-17:30       Конференц-зала №4

Попередня програма конференції (можливі зміни та доповнення)

Унікальна нагода отримати знання, що в подальшому допоможуть розвинути експорт та зайняти вигідні ніші на найбільш маржинальних ринках, зокрема, на Близькому Сході. Кожен учасник отримає бізнес-план відгодівлі бичків та глибокої переробки яловичини просто на заході!

Організатори: Рада з питань експорту продовольства (UFEB)Асоціація виробників молока (АВМ)Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FAO)Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР)

11:00 Реєстрація. Ранкова кава
12:00 Відкриття заходу • Ольга Трофімцева, заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції
12:15 Шлях до $2 млрд – основні принципи. Світовий та регіональний ринок яловичини • Андрій Ярмак, економіст інвестиційного департаменту Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO)
12:45 Проблеми виробників та переробників яловичини, виявлені при підготовці сектору до виходу на ринок ЄС • Катерина Онул, IFC
13:00 Основні принципи відгодівлі та важливі моменти раціонів молочних порід ВРХ для отримання яловичини високих цінових категорій. Економічно обґрунтовані розміри фідлотів, відгодівля кормами бюджетного цінового сегменту, управління стадом • Євген Шатохін, FAO; Любомир Дикун, Асоціація виробників молока
13:30 Вимоги арабського світу до української яловичини. Продукти, ціни, об’єми • Pär Söderlund, Suma Gourmet General Trading LLC
14:00 Як отримати максимальну ціну за стейк та за живу вагу ВРХ. Види стейків та категорії їх якості • Представник компанії Good Wine
14:30 Обід. Дегустація стейків від Good Wine
15:30 Експорт відрубів та його порівняння з неперспективним експортом живих тварин та напівтуш ВРХ – яким шляхом розвиватись Україні?
16:00 Від забою до споживача – непростий шлях охолодженого продукту • Євген Шатохін, FAO, представник компаній Sealed Air
16:30 Ситуація на світових ринках яловичини. Певні аспекти експорту субпродуктів. Перспективи розвитку ринку яловичини у 2018 році • Володимир Гонтар, незалежний експерт
17:00 Кооперативна модель ринку яловичини – ключ до найвищого рівня конкурентоздатності України на світовому ринку • Василь Говгера, FAO, ЄБРР
Вартість участі: 2 250 грн. Реєстрація: Дарія Мельник, + 38 068 303 45 36