fbpx

clock 219 : 19 : 54 : 02

12-14
грудня

МВЦ

«Beef Conference 2018»

 

Інформаційний партнер “Beef Conference”

 

ПОПЕРЕДНЯ ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ

10:00 – 11:00 Реєстрація.

11:00 -11:20 Результати проекту відгодівлі за 2018 рік. Запуск Асоціації виробників яловичини.

Спікер: Любомир Дикун, АВМ

11:20 – 11:40 Використання сперми м’ясних бугаїв на молочному поголів’ї – модний тренд чи необхідність? Досвід США.

Спікер: Євген Шатохін, міжнародний експерт ФАО з тваринництва

11:40 – 12:00 Автоматизація виробництва з урахуванням вимог НАССР та системи простежуваності від теляти до готового продукту – “TraceMeat”.

Спікер: Денис Кривенко, T-Bone

12:00 – 12:30 Пілотний проект «Контроль безпечності сировини для молочних підприємств».

Спікер:  Ігор Кравченко,  Швейцарсько-український проект SAFOSO

12:30 – 13:30 Перерва. Відвідування Міжнародної виставки продовольчої продукції Ukrainian Food Expo.

13:30 – 14:00 Ринок Туреччини для української яловичини.

Спікер: Ömer Cihan ÇIKIN, Inter Consulting and Trade

14:00 – 14:20 Експорт яловичини до Саудівської Аравії.

Спікер: Ольга Шевченко,  Держпродспоживслужба України

14:20 – 14:40 Можливості для експорту частин напівтуші у вакуумній упаковці в різні країни світу.

Спікер: Богдан Шаповал, Рада з питань експорту продовольства

14:40 – 15:00 Сертифікація Халяль – ключ до експорту в Арабо-мусульманский світ.

Спікер: Ваель Аламі, Центр сертифікації «Halal Global Ukraine»

15:00 – 18:00 Відвідування Міжнародної виставки продовольчої продукції Ukrainian Food Expo.

*У програмі можливі зміни.


  • Зареєструйтесь до 1 жовтня 2018 року та отримайте квиток за 2250 грн. з особи.
  • З 1 жовтня вартість участі становитиме 2750 грн. з особи.
  • З 1 грудня 2018 року вартість участі 3500 грн. з особи.
  • Акція на постійній основі «2+1» – третій квиток за 500 грн.
  • Підприємства – експоненти виставки мають можливість придбати квитки зі знижкою – 50%.

З питань додаткової інформації та участі звертайтеся за тел.: +38 067 470 82 31 або на email:  ak@ukrainian-food.org – Анастасія Павлюк.


13 грудня 2018 року у Міжнародному Виставковому Центрі (Броварський проспект, 15, м. Київ) у рамках II міжнародної виставки Ukrainian Food Expo відбудеться подія, що в минулому році перевернула уявлення учасників про ринок яловичини – «Beef Conference 2018».

Організатором заходу виступає Рада з питань експорту продовольства (UFEB).

Цього року, ми обговоримо «гарячі» та важливі теми. Яке місце Україна займає на світовому ринку м’яса? Результати впровадження змін у 2017 році. Чи готові виходити ринок ЄС? Готовність сектору та які існують проблеми, що перешкоджають експортувати?

На досвіді першого в Україні виробника та постачальника мармурової яловичини розглянемо канали збуту яловичини. Розглянемо формат перспективного експорту яловичини, становлення кооперативної моделі ринку яловичини. Дізнаємося про нові технології забою, його вплив на якість та багато іншого.

Це унікальна можливість отримати знання від практиків та експертів ринку.

Запрошуємо до участі!