fbpx

clock 219 : 19 : 54 : 02

12-14
грудня

МВЦ

«Сучасна переробка ягід та фруктів 2017»

Конференція “Сучасна переробка ягід та фруктів”

24 листопада 2017 року в КиївЕкспоПлаза в рамках Ukrainian Food Expo відбулася конференція “Сучасна переробка ягід та фруктів”.

Головне завдання події – сприяння формуванню в Україні сучасної переробки світового рівня. І це не тільки технології, це певні підходи та мислення на глобальному рівні та знання своїх клієнтів. Під час конференції розглядали: світові тренди та вподобання споживачів; ефективне управління виробництвом; аудити та харчова безпека; інновації.

Що таке знання своїх клієнтів? Звичайно, це знання тенденцій ринку, потенційних покупців, цін, але не тільки. Це в першу чергу розуміння куди йде кінцевий споживач, чого він хоче, за що готовий платити гроші. Тільки розуміючи це сучасний В2В бізнес може дати конкурентну інноваційну пропозицію своєму клієнтові. Інакше це просто гра на зниженні ціни. Ми говорили про ринки фруктів, про глобальні тенденції та вподобанні кінцевих споживачів.

Про керування виробництвом – стратегії, ефективність, критичні моменти, які заважають українським підприємствам виходити на світовий рівень, розповідав унікальний гість нашої конференції Павло Рудась, який 5 років керував бізнесом Agrana Fruit в СНД, а до цього керував виробництвом та заводами Nestle в Чехії та Росії.

Про роботу з сировинною базою – як стратегія роботи з сировиною пов’язана зі стратегією підприємства, як розвивати сировинну базу та покращувати ціну та якість сировини – повідала Кухтіна Ірина, президент Асоціації “Ягідництво України”, яка має 10 років керівного міжнародного досвіду в таких компаніях як Danone та Procter&Gamble. Цей блок важливий не тільки з точки зору роботи з власною сировиною. Якщо ваше підприємство працює в В2В сегменті – це також розуміння того, що очікує від вас великий клієнт на цивілізованих ринках Європи та світу.

Про харчову безпеку та проходження аудитів великих міжнародних клієнтів ми говорили безпосередньо з аудиторами великих компаній, про інновації та технологічні тонкощі – з технологами (Research & Development) та інженерами.

Всі наші спікери ділилися власним великим досвідом в переробці фруктів та ягід на міжнародному рівні.