clock 219 : 19 : 54 : 02

12-14
грудня

МВЦ

«М’ясний бізнес 2018»

ПОПЕРЕДНЯ ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ

  1. Стан м’ясної галузі України. Аналітика ринку м’яса України та світу.
  2. Експорт до Європи. Новинки ринку м’яса.
  3. Аналітичний огляд галузі птахівництва та ринку м’яса птиці.
  4. Економія на логістиці замороженого м’яса.
  5. Інновації в м’ясній галузі.
  6. Експортні кейси CША. Успішний експорт до країн Азії.
  7. Основні споживчі тренди м’ясної продукції в Україні та світі.
  8. Досвід Нідерландів, як  експортера свинини преміум категорії.
  9. Досвід експорту якісної курятини. Шляхи оптимізації собівартості при експорті.

*У програмі можливі зміни. ** Час та спікерів по темам буде опубліковано найближчим часом.


  • Зареєструйтесь до 1 жовтня 2018 року та отримайте квиток за 2250 грн. з особи.
  • З 1 жовтня вартість участі становитиме 2750 грн. з особи.
  • З 1 грудня 2018 року вартість участі 3500 грн. з особи.
  • Акція на постійній основі «2+1» – третій квиток за 500 грн.
  • Підприємства – експоненти виставки мають можливість придбати квитки зі знижкою – 50%.

З питань додаткової інформації та участі звертайтеся за тел.: +38 067 470 82 31 або на email:  ak@ukrainian-food.org – Анастасія Павлюк.


12 грудня 2018 року у Міжнародному Виставковому Центрі (Броварський проспект, 15, м. Київ) в рамках II міжнародної виставки Ukrainian Food Expo на Вас чекає ключова подія м’ясного бізнесу України – конференція «М’ясний бізнес 2018». Організатором заходу виступає Рада з питань експорту продовольства (UFEB).

Досить буремними видалися останні роки в м’ясній галузі і наш захід покликаний обговорити існуючі проблеми та знайти шляхи їх рішення. Це можливість отримати аналітичний огляд м’ясного ринку України та світу, розглянути стан м’ясної галузі України. Ми поділимося  досвідом експорту та імпорту готових м’ясних продуктів та новинками на ринку.

Також підготували для вас панельну дискусію на тему: «Стан епізоотичної ситуації в Україні. Створення сприятливих умов для експорту м’яса».

Серед інших тем, які обговоримо: основні споживчі тренди м’ясної продукції в Україні та світі; світові інноваційні харчові технології у м’ясопереробці; нові асортиментні позиції по охолодженому м’ясу та напівфабрикатах.

Лише спільними зусиллями зможемо відновити стан м’ясної галузі на ринку України та світу.

Приєднуйтесь до участі у конференції «М’ясний бізнес 2018»!