fbpx
UFEB
Meat
FBV
Drinks
Bakery
Fish
Oil
Grocery
Milk

clock 219 : 19 : 54 : 02

Ви бачили? Опубліковано список спікерів на "Confectionery & Bakery"

Зустрічайте кращих експертів в кондитерські та хлібобулочній галузі на “Confectionery & Bakery”.

Повний аналіз світового ринку кондитерських та хлібобулочних виробів зробить Ольга Гвоздьова. Вона очолює відділ аналітики ДУ “Офіс з просування експорту”, в якому допомагає експортерам у визначенні перспективних країн для експорту їх товарів, дослідженні ринків та визначення вимог та бар’єрів до товарів.  Також, Ольга має досвід роботи в бізнес-асоціації та громадському секторі. Вивчала міжнародну економіку в українських ВНЗ та економіку і бізнес ЄС в Коледжі Європи в Бельгії.         

Під час конференції у вас буде можливість познайомитись та перейняти досвід від експерта у галузі міжнародних вантажних перевезень авіаційним, морським, автомобільним транспортом, інтермодальних перевезень, консультантом із ЗЕД — Михайлом Дубенським з Logistic Center Llc. Михайло є експерт-консультантом з логістики Канадсько-Українського проекту “CUTIS” та виступає в якості спікера в логістичних школах Kyiv Logistics School.

Тема його доповіді буде цікава та пізнавальна кожному експортеру: “Спрощення логістики та зменшення собівартості при експорті.”

На провідному заході кондитерської та хлібобулочної галузі розглянемо такі теми:

  • Ольга Гвоздьова, ДУ “Офіс з просування експорту” з темою “Аналіз світового ринку кондитерських та хлібобулочних виробів”.
  • Михайло Дубенський, Logistic Center Llc з темою “Спрощення логістики та зменшення собівартості при експорті.”
  • Представник “Arkmen” з темою “Швидкий старт. Як зайняти свою нішу на ринку та заявити про бренд?”.
  • “Субсидування кредитів національним експортерам. Очікування та реальність”. *Спікер узгоджується.
  • Сергій Карасов, “Faktoro” з темою “Чи варто розглядати факторинг як один із інструментів, щоб утримати підприємство “на плаву”?”.
  • Світлана Берзіна, “Центр екологічної сертифікації та маркування” з темою “Яким має бути по справжньому «натуральний продукт»: оновлене законодавство і міжнародні стандарти?”.
  • “Успішний маркетинг на досвіді виробників “корисних солодощів”. *Спікер узгоджується.
  • Представник “Lukas” з темою “Досвід виробництва та експорту листкових борошняних виробів”.
  • Галина Попова, “Крендель” з темою “Виготовлення “живого хлібу”. Ринок хлібобулочних виробів на заквасках із цільнозернової муки.”

Кожен підприємець використовує всі методи, щоб розвинути свій бізнес та знайти нові можливості для розвитку експорту.

Скористайтесь цією можливістю і ви!

Бронюйте вже сьогодні собі місце на: http://bit.ly/2JHAvk4 .